Virgil Dragoş a fost instalat în funcţia de director executiv adjunct al DJST Satu Mare

virgil-dragos

Virgil Dragoş, fostul şef de cabinet al senatorului PSD, Valer Marian, a fost instalat azi, 2 aprilie, în funcţia de director executiv adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare. La evenimentul ce a avut loc la sediul DJST cu începere de la ora 12.00, au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram şi directorul executiv al instituţiei gazdă, Daniel Mureşan.

Având în vedere faptul că noul director executiv adjunct provine din afara corpului funcţionarilor publici, acesta a jurat mai întâi cu mâna pe Biblie şi Constituţia României că va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-şi îndeplini toate atribuţiile noului statut de funcţionar public.

În continuare prefectul Eugeniu Avram a dat citire ordinului de numire a lui Virgil Dragoş. În luarea de cuvânt noul director executiv adjunct a declarat că „DJTS Satu Mare trebuie să cunoască o nouă revitalizare. Această instituţie trebuie să iasă din anonimat. E nevoie de o îmbunătăţire substanţială a lucrurilor. Una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă tinerii este lipsa locurilor de muncă. Sunt convins de faptul că, printr-o mai bună colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare vom putea îmbunătăţi gradul de ocupare a tinerilor. De asemenea, printr-o mai bună colaborare cu Consiliul Judeţean (CJ) vom putea dezvolta strategii şi programe specifice pentru tineret. Totodată, ar trebui revitalizat şi spaţiul de la Taberele Şcolare unde s-ar putea organiza seminarii şi activităţi pentru tineri. Doresc o colaborare mai bună şi cu Primăria Satu Mare în vederea organizării de evenimente pentru copii şi tineri. De asemenea, e nevoie de promovarea sportului în rândul tinerilor. Pentru DJST este foarte importantă clarificarea situaţiei juridice a Hotelului „Sport”. Eu sper ca instituţiile abilitate să facă în acest sens demersurile legale şi Hotel „Sport” să revină în administrarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare. Totodată, doresc o foarte bună colaborare cu angajaţii, cu instituţiile din judeţ dar şi cu presa”.

Virgil Dragoş a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, în 2008 iar în 2010, a obţinut un masterat în Drept administrativ. Este membru TSD şi a fost şeful de cabinet al senatorului Valer Marian. A susţinut examenul pe postul de director executiv adjunct în perioada 11-13 martie 2013, la ANFP Bucureşti. În ceea ce priveşte starea civilă, este căsătorit.

Un Comentariu la "Virgil Dragoş a fost instalat în funcţia de director executiv adjunct al DJST Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.