Patru tineri au furat bani, bijuterii şi aparatură electrică în valoare de 400.000 lei (foto)

furate2
furate1furate3

Patru tineri au ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce au furat dintr-un apartament din Satu Mare bunuri în valoare de aproximativ 400.000 lei. Fapta a fost comisă duminică, 31 martie, iar a doua zi poliţiştii reţineau deja principalii suspecţi în acest caz. Cei patru tineri au vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani.

Mai mult, mare parte din bijuteriile şi aparatura electrică furate au reintrat în posesia părţii vătămate, poliţiştii recuperând 80 % din prejudiciul cauzat.
Depistarea suspecţilor în acest caz a pornit de la indiciile rezultate în urma investigaţiilor poliţiştilor criminalişti, ulterior aceste date fiind coroborate cu cele obţinute în urma anchetei derulate de poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, ai Secţiei 4 Beltiug Poliţie Rurală şi de poliţiştii de proximitate.

Oamenii legii au stabilit că cei patru suspecţi: Attila S., de 21 de ani, Mihai B., de 24 de ani, Robert E., de 27 de ani, şi Nicolae R., de 26 de ani, în urma unei înţelegeri prealabile, au pătruns în apartamentul situat în municipiul Satu Mare şi au sustras bunuri de valoare: bijuterii, aparatură electrică, sume de bani.

Toţi cei patru suspecţi au fost depistaţi de poliţişti şi reţinuţi în Arestul Inspectoratului, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.