Vrei să lucrezi la penitenciar?

penitenciar-satu-mare2

Elevii din Satu Mare interesaţi de o carieră profesională în sistemul penintenciar pot afla mai multe detalii cu privire la acest subiect chiar de la funcţionarii din cadrul instituţiei de profil din municipiul, reşedinţă de judeţ. Astfel, în perioada 25 martie – 5 aprilie o echipă alcătuită din funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Satu Mare derulează în liceele şi şcolile postliceale din municipiu o campanie de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar 2013-2014 cu privire la cursurile disponibile în instituţiile de învăţământ pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar.

Cu această ocazie vor fi prezentate, elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a, oportunităţile şi multitudinea ofertei educaţionale de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi de la instituţiile de învăţământ superior: Academia de Poliţie „A.I. Cuza”, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti, Institutul Medico-Militar, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti.

Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere, probele de admitere pot fi obţinute de la Serviciul Formare Profesională din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (tel. 021/2425136), precum şi de la Penitenciarul Satu Mare, biroul de resurse umane (nr. telefon 0261-715488). De asemenea, persoanele interesate pot accesa şi pagina web http://www.facebook.com/Admitere.ANP.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.