Au furat capacul unui cazan de fiert pălică

În cursul zilei de marţi, 26 martie, un bărbat din Târşolţ a sunat la Poliţie reclamând că i-a fost furat capacul de la cazanul de fiert ţuică, în valoare de 2.000 lei. Oamenii legii au reuşit în scurt timp să-i identifice pe cei patru tineri suspectaţi de comiterea faptei.

Din investigaţiile efectuate a rezultat că Bogdan R., de 20 de ani, Ioan B., de 19 ani, Vasile M., de 21 de ani şi minorul M.I., de 17 ani, toţi din Stâna, cunoscând că în zonă funcţionează pălincii în care se găsesc piese din cupru ce ar putea fi valorificate, au pătruns pe timp de noapte în incintă şi au furat capacul cazanului. Apoi au transportat bunul furat cu un autoturism până în Satu Mare, unde l-au predat la un centru de colectare a fierului vechi, de unde, de altfel, a şi fost ridicat de poliţişti şi restituit proprietarului.

Mai mult, pe parcursul anchetei a rezultat că maşina condusă de unul dintre suspecţi, Vasile M., de 21 de ani, era radiată din circulaţie, astfel încât în cauză se efectuează cercetări atât pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cât şi pentru punerea în circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili dacă cei patru suspecţi au mai comis şi alte fapte de natură penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.