Primăria Satu Mare a început lucrările la imobilul de pe Micu Klein

micu-klein-1micu-klein-2micu-klein-4
În data de 26 martie au început lucrările de punere în siguranţă la acoperişul clădirii situate pe str. Micu Klein nr.4 în municipiul Satu Mare.

Clădirea are nevoie de reparaţii la structura de rezistenţă a acoperişului. Se va trece în primă fază la eliminarea dejecţiilor produse de porumbei, operaţiune care se face cu echipament special de protecţie si personal specializat. Primăria municipiului a achiziţionat două echipamente pentru această operaţiune.

Lucrările vor fi finalizate în cursul lunii aprilie şi sunt executate de S.C. Alpintec S.R.L. Se vor executa lucrări de punere în siguranţă a acoperişului clădirii pentru evitarea posibilelor accidente dar raparaţia totală intră în responsabilitatea directă a proprietarilor.

Primăria municipiului doreşte renovarea şi reabilitarea tuturor clădirilor istorice din oraş dar acestea fiind private nu se poate interveni legal în acest sens. Pe această primăria le solicită proprietarilor de clădiri istorice să treacă la punerea în siguranţă a structurilor de rezistenţă şi la renovarea construcţiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.