Google renunţă la Gmail?

Gmail

Publicaţiile internaţională de specialitate speculează faptul că Google ar putea renunţa la Gmail, după ce a început să renunţe la proiectele ce nu mai au căutare, cum este  Google Reader.

Începând cu 1 iulie anul acesta, Google Reader, un produs lansat în 2005 care permite utilizatorilor să acceseze în mod automat şi să citească flixurile RSS-urile favorite, va dispărea din cauza numărului tot mai redus de utilizatori, anunţă Google pe pagina oficială a Google Reader. „Sunt două motive simple pentru acest lucru : Google Reader este tot mai puţin utilizat, iar noi ca şi companie ne concentrăm toată energia pentru dezvoltarea de noi produse. Considerăm că această strategie va creea utilizatorilor o experienţă mai bună”, a scris pe blogul oficial al Google Reader inginerul software Alan Green.

Pe baza declaraţiilor oficialilor Google referitoare la produsele tot mai puţin căutate, jurnaliştii de la PCMag speculează că pe viitor, Google ar putea renunţa inclusiv la Gmail. „Cred că este doar o chestiune de timp până ce compania va renunţa la Gmail. Sfatul meu pentru utilizatorii de Gmail este să îţi facă conturi pe outlook.com”, scrie Pcmag.com.

economica.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.