Şi l-a prins cu raţa-n gură

Hoti

Un bărbat de 35 de ani din comuna Turulung este reţinut pentru 24 de ore în Arestul IPJ, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost surprins asupra faptei chiar de către proprietarul locuinţei în care a intrat.

În urma anchetei derulate în acest caz de poliţiştii Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală a rezultat că suspectul, Alexandru T., a pătruns joi, 14 martie, după ora 15.00, în locuinţa unui bărbat de 28 de ani, din Turulung Vii, profitând de faptul că acesta nu se afla la domiciliu şi a încercat să fure mai multe bunuri. A fost surprins însă de proprietar, moment în care suspectul a devenit agresiv, lovindu-l cu un cuţit în zona antebraţului, încercând astfel să-şi asigure scăparea. Tânărul de 28 de ani, însoţit de mai mulţi vecini, care i-au sărit în ajutor, a pornit în urmărirea suspectului, reuşind să-l imobilizeze, sesizând totodată Poliţia prin intermediul unui apel „112”.

Bărbatul, reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.