Scandal la Carei: „Tremuraţi copaci, vine Kovacs cu securea!”

kovacs-careikovacs-carei3 kovacs-carei2
Se pare că tot mai mulţi careieni critică deciziile edilul-şef al municipiului, Eugen Kovacs. Asta reiese şi din inscripţiile apărute peste noapte pe pereţii mai multor clădiri din oraş. De această dată mărul discordiei îl constituie copacii doborâţi din jurul castelului familiei Karoly din dispoziţia primarului Kovacs şi asta într-o perioadă în care se pune tot mai mult accent pe împădurire şi protejarea mediului înconjurător.

Potrivit jurnaliştilor de la Buletin de Carei, sute de copaci au fost tăiaţi  în ultimii doi ani din jurul castelului Karolyi fără ca Primăria să facă public soarta materialului lemnos rezultat.

Manifestându-şi dezacordul faţă de tăierea copacilor careienii au împânzit pereţii clădirilor din oraş cu inscripţii cât se poate de critice la adresa primarului. Spre exemplu „Tremuraţi copaci, vine Kovacs cu securea!”, „Întrebaţi şi poporul!”, „Nu lăsaţi ca să fie tăiaţi copacii!”, „Nu vreţi decât să furaţi, nu vă interesează oraşul”, sunt doar câteva dintre inscripţiile critice scrise în limba maghiară pe pereţii clădirilor din oraş.

sursa foto: Buletin de Carei

5 Comentarii la "Scandal la Carei: „Tremuraţi copaci, vine Kovacs cu securea!”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.