Poliţiştii sătmăreni caută trei persoane dispărute

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări pentru depistarea a trei sătmăreni ce au dispărut de la domicilii în perioada noiembrie 2012-ianuarie 2013.

Astfel, Ioana Varga de 29 de ani, din Negreşti-Oaş, a plecat voluntar de la domiciliu în luna noiembrie a anului trecut, fără să-şi anunţe familia, şi de atunci nu a mai revenit.

Tânăra purta la data dispariţiei o jachetă roz cu pătrăţele albe, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu adidaşi albi. Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutate 70 – 75 kg, faţa ovală, păr lung, drept, vopsit blond, ochi căprui, nu are semne particulare.

În 13 decembrie 2012 a dispărut de la domiciliul său din localitatea Berveni şi Ana Redai, de 81 de ani. Femeia are următoarele semnalmente: înălţime 1,50 -1,55 m, greutate 40 – 45kg, faţă ovală, păr scurt cărunt, ochi verzi, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta o jachetă maro deschis, pantaloni negri şi batic negru.

La începutul acestui an, în ianuarie, a plecat voluntar de la domiciliu, fără să-şi anunţe familia şi Andrei Donca, de 52 de ani, din Satu Mare, fiind căutat de poliţişti. Bărbatul are înălţimea de 1,75 m, greutatea 50 – 55kg, fată ovală, păr scurt, şaten închis, ochi albaştri, fără semne particulare.

Cetăţenii ce pot furniza informaţii care să conducă la depistarea acestor persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon „112”!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.