Drumul spre Sătmărel va fi reabilitat complet până în august

primaria-sm
Până la mijlocul lunii august 2013, drumul spre Sătmărel va fi reabilitat. Anunţul a fost făcut public astăzi, 11 martie, de către primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat directorul Tehnic Asist, Mirel Vlas, reprezentantul Samcif, Bogdan Marin, directorul SC Apaserv SA, Dan Stegerean şi city-managerul, Dan Băbuţ. Valoarea totală a lucrărilor va fi de aproximativ 7,1 milioane lei cu TVA.

Potrivit celor declarate de Bogdan Marin, până la această dată au fost reabilitate rigolele marginale pe o distanţă totală de 8.000 metri (4.000 m de fiecare parte a drumului) iar restul de 4.000 m vor fi terminate în următoarele două, trei zile. „Vom face câteva măsurători pe teren pentru a verifica portanţa drumului după care, la începutul lunii aprilie vom continua lucrările de reabilitare a acelei porţiuni de drum”.

Directorul Tehnic Asist, Mirel Vlas a declarat că lucrările de reabilitare a drumului spre Sătmărel vor începe din 1 aprilie. „Drumul are o lungime de 6,4 km cu o lăţime a platformei de 5,5 m. Va fi refăcută fundaţia, se va turna un strat de balast cu grosimea de 20 cm, piatră spartă 25 cm, un strat de asfalt binder cu grosimea de 5cm şi asfalt de uzură cu grosimea de 4 cm”.
Termenul de execuţie până la nivel de asfalt este de două luni (aprilie şi mai) şi o lună pentru partea de asfalt (iunie). Potrivit celor declarate de Dorel Coica, în funcţie de condiţiile meteo şi de problemele care se mai pot ivi pe parcursul execuţiei, drumul spre Sătmărel va fi reabilitat şi circulabil în condiţii optime până în data de 15 august.

Un Comentariu la "Drumul spre Sătmărel va fi reabilitat complet până în august"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.