PSD-istele sătmărene au sărbătorit vineri 8 martie (galerie foto)

8martie-psd11
8martie-psd018martie-psd13 8martie-psd12 8martie-psd10 8martie-psd09 8martie-psd08 8martie-psd07 8martie-psd06 8martie-psd05 8martie-psd04 8martie-psd03 8martie-psd02

Biroul județean al PSD Satu Mare nu a uitat nici în acest an de sărbătoarea sexului frumos organizând un chef pe măsură, vineri 8 martie, la restaurantul Romantic. Alături de membrele organizației de femei a PSD s-au aflat și cea mai mare parte a oficialităților județului: președintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, președintele PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, prefectul Eugeniu Avram, președintele CJ Satu Mare Adrian Ștef, primarul municipiului Satu Mare Dorel Coica, vicepreședintele CJ Mircea Govor, deputatul Octavian Petric și mulți alții. Atmosfera a fost întreținută de binecunoscutul interpret Aurel Tămaș.

Cecilia Marinescu a obţinut titlul de “Social-democrata cea mai muncitoare”, fosta directoare a AJOFM Satu Mare Doina Iura a fost declarată social -democrata “cea mai convinsă”, iar Aurelia Fedorca, primarul oraşului Negreşti-Oaş, a fost declarată cea mai distinsă social-democrată. Au primit premii și organizațiile de femei care au avut cele mai bune rezultate în alegerile din 2012. Atracția serii a fost concursul de miss care a avut trei câștigătoare:  Manuela Rogoz președinta TSD Satu Mare, Maria Oşan din Valea Vinului şi Bianca Demcu din Satu Mare.

Un Comentariu la "PSD-istele sătmărene au sărbătorit vineri 8 martie (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.