Popa, Ulici şi Ştrango sunt aşteptaţi joi la Curtea de Apel Oradea

ulici-popa
Fostul inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, Mariana Popa, fostul director adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare, Ioan Ulici şi omul de afaceri din Negreşti-Oaş, Vasile Ştrango sunt aşteptaţi joi, 7 martie la Curtea de Apel Oradea, în dosarul având ca obiect infracţiunea de trafic de influenţă, în care sunt inculpaţi.

Termenul de mâine (joi) vine după trei amânări solicitate de Mariana Popa, Ioan Ulici respectiv de avocatul acestuia din urmă, dar şi după o amânare solicitată ca urmare a cererii în probaţiune cerută de către părţi.

Potrivit sentinţei date de Tribunalul Satu Mare, Ioan Ulici a fost condamnat la doi ani de închisoare cu privare de libertate. Mariana Popa a primit pedeapsa de 1 an şi 10 luni închisoare iar omul de afaceceri Vasile Ştrango, o pedeapsă de 1 an şi 8 luni de închisoare cu executare. Totodată, instanţa din Satu Mare a dispus confiscarea sumei de 3.000 lei de la Vasile Ştrango şi obligă inculpaţii la plata cheltuielilor de judecată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.