KFC deschide un nou restaurant în Baia Mare

Restaurant-KFC-Baia-Mare

Lanţul internaţional KFC continuă extinderea în România şi deschide pe 7 martie un nou restaurant, în Baia Mare. Noul KFC este situat în centrul comercial Gold Plaza, având o suprafață totală de 171mp. Odată cu această deschidere, KFC România a creat 25 de noi locuri de muncă şi preconizează că cifra de afaceri a restaurantului în primul an se va ridica la 700.000 de euro.

„Inaugurarea de la Baia Mare marchează restaurantul KFC cu numărul 49 din România și primul din Maramureș“, a declarat Monica Eftimie, Director Marketing KFC. „Deschiderea acestui restaurant face parte din strategia de extindere în România a KFC, iar în perioada următoare ne dorim să continuăm acest trend de creștere. Încercăm să ajungem astfel cât mai aproape de iubitorii brandului KFC, în cât mai multe orașe din țară, pentru a le oferi produse proaspăt pregătite și spații primitoare unde pot lua masa cu familia sau prietenii”, a adăugat Monica Eftimie.

Adresa exactă a restaurantului KFC din Baia Mare este centrul comercial Gold Plaza Baia Mare, etaj 2, Str. Victoriei, nr. 73.

KFC îşi surprinde consumatorii cu locaţii inovative, adaptate fiecărui gust, continuând dezvoltarea reţelei de restaurante din ţară. Astfel, la sfârşitul anului trecut, compania a deschis în Bucureşti primul restaurant din Europa cu design „In-store Prepared”, amenajat într-un spaţiu modern, urban, ce oferă clienţilor preparate pregătite pe loc, în magazin.

3 Comentarii la "KFC deschide un nou restaurant în Baia Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.