Consilierii locali au votat majorarea capitalului social al SC Apaserv SA

cl-sm
În şedinţa ordinară de astăzi, 28 februarie, consilierii locali au aprobat majorarea capitalului social al SC Apaserv SA de la 6.906.340 lei la 6.909.340 ca urmare a aportului cu câte 1.000 de lei a comunelor Săcăşeni, Socond şi Medieşu Aurit.

Totodată, consilierii şi-au dat votul şi pentru numirea membrilor Consiliului de Administraţie (CA) al SC Apaserv SA. Astfel, începând din 1 martie 2013 din CA al societăţii fac parte: Vasile Dănuţ Stegerean, Ioan Mate, Petru Nica, Ioan Vidrean, Alexandru Rentea, Nagy Szabolcs şi Adrian Grigore Buhai. Mai trebuie menţionat că Ioan Vidrean a fost desemnat să îndeplinească funcţia de preşedinte al CA.

În altă ordine de idei, consilierii locali au votat şi regulamentul de desfăşurare a activităţii de gestionare a câinilor fără stăpân. Câinii urmează să fie capturaţi de o firmă privată şi pentru o mai mare transparenţă din comisia de licitaţie vor face parte şi reprezentanţi ai ONG-urilor. Potrivit proiectului de hotărâre adoptat azi de consilierii locali, câinii sănătoşi care după expirarea termenului de 7 zile nu au fost adoptaţi vor fi preluaţi de un ONG în adăpost pe bază de proces verbal sau un registru de evidenţă unică. ONG-ul în cauză va asigura serviciile de întreţinere, sterilizare şi va face toate demersurile în vederea adopţiei.
Totodată, a fost aprobat şi demisia consilierului USL Ioan Ardelean pe care acesta a depus-o ca urmare a stării de incompatibilitate, devenind funcţionar public.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.