Mascaţii au percheziţionat o maşină în parcarea Real

mascati

UPDATE: 

În urma investigaţiilor efectuate în cursul zilei de astăzi oamenii legii au depistat şi reţinut cinci bărbaţi şi o femeie, din Dolj care ajunseseră în judeţul nostru cu intenţia de a-şi continua activitatea infracţională şi în această zonă, însă au fost prinşi de poliţiştii sătmăreni înainte de a-şi pune în aplicare planurile, nereuşind să comită furturi.

Suspecţii verificau mai întâi dacă proprietarii locuinţelor „vânate” erau acasă, aceştia băteau la uşă, iar dacă li se deschidea, salutau şi se arătau interesaţi de achizionarea pieselor din fier vechi, ori invocau alte pretexte pentru a se eschiva. În cazul în care proprietarii lipseau, pătrundeau prin efracţie în locuinţe, forţând uşile cu şurbelniţe ori diferite alte instrumente, şi furau bunurile de valoare găsite.

Asupra persoanelor depistate, cu vârste cuprinse între 20 şi 58 de ani, poliţiştii au găsit sume de bani şi instrumente folosite la comiterea infracţiunilor de furt. Cercetările continuă în acest caz, urmând a fi antrenată răspunderea penală a suspecţilor pentru faptele săvârşite.

 

Mascaţii au percheziţionat astăzi, 27 februarie, o maşină parcată în faţa hypermarketului Real din Satu Mare. Oamenii legii sunt pe urmele unei grupări specializată pe furturi din locuinţe.
Potrivit  informaţilor polițiștilor, hoţii au acţionat pe raza mai multor judeţe printre care şi Satu Mare, având legături în Anglia. De altfel, maşina percheziţionată astăzi are numere de înmatriculare de Anglia. Șase persoane au fost ridicate pentru audieri pentru audieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.