Allview lansează un nou telefon

p5-quad

Allview a lansat la Mobile World Congress Barcelona (MWC 2013) pionierul gamei Quad. P5 Quad este cel mai performant smartphone Allview, primul cu procesor quad core tactat cu Android 4.1 Jelly Bean.

Gadgetul va avea o cameră foto principală de 8 megapixeli, display IPS-LCD de 4,5 inci , viteza 3G şi o baterie de 2100 de miliamperi.

P5 Quad este primul produs din gama quad şi totodată primul smartphone Allview cu OS Android 4.1 Jelly Bean. Procesorulmăreşte performanţele smartphone-ului şi permite rularea fluentă a jocurilor şi a aplicaţiilor, iar alături de protocolul 3G HSDPA+ 21.4 Mbps asigură încărcarea mult mai rapidă a paginilor web şi a clipurilor video.

Camera foto principală Omnivision de 8 megapixeli are funcţia Multi Shoot, care permite capturarea unui set de până la 99 de cadre succesive printr-o singură apăsare continuă a butonului de fotografiere. Filmările realizate sunt în format full HD 1080p. De asemenea, camera dispune şi de funcţia time lapse.

Gadgetul dispune de un widget aparte, cu ajutorul căruia telefonul poate fi personalizat în funcţie de starea de spirit a posesorului, prin schimbarea temei, a wallpaper-ului şi a efectelor de tranziţie între ecrane printr-o singură atingere. În plus, dispozitivul oferă acces la jocurile Gameloft care fie sunt preinstalate, fie pot fi descărcate prin aplicaţia Gameloft Live.

Producătorul din Braşov anunţă o autonomie de 230 de ore în stand by şi 300 de minute de 3G. Designul este ergonomic, cu ajutorul grosimii de doar 9,8 milimetri, iar ecranul este de dimeniuni mari.

Smartphone-ul Dual Sim P5 Quad va fi disponibil în două culori, negru şi alb la preţul de 1.099 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.