Bibliotecarii au participat astăzi la prima întâlnire profesională din acest an

bibliotecari

Biblioteca Județeană (BJ) Satu Mare și Asociația Națională a Bibliotecarilor din Bibliotecile Publice din România (ANBPR) – Filiala Satu Mare a organizat astăzi, 25 februarie, prima întâlnire de lucru din acest an. Instruirea profesională s-a desfășurat în Sala multimedia a BJ Satu Mare.

Prima ședință din an a fost rezervată statisticii de bibliotecă și rapoartelor activităților derulate în anul precedent de către bibliotecile publice sătmărene. Alături de conducerea bibliotecii, la acestă întâlnire a participat și un reprezentant al Direcției Județene de Statistică în vederea colectării unor informații și date importante și indispensabile pentru alcătuirea raportului statistic.

„Pe baza acestor date, după centralizarea lor prealabilă, se stabilesc indicatori de performanță și norme minime de funcționare pentru fiecare tip de bibliotecă, în parte. De aceea acordăm o atenție sporită statisticii de bibliotecă”, a declarat directorul interimar al BJ, Angela Câmpian.

Pe ordinea de zi au mai fost incluse prezentări de carte, raportări cu privire la utilizarea serviciului „Biblionet”, trecerea în revistă a ultimelor evenimente organizate de BJ Satu Mare, discuții și informări de natură organizatorică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.