Maşină căutată prin Interpol, depistată de poliţiştii de frontieră în PTF Petea

scania

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au depistat şi indisponibilizat o autoutilitară marca Scania, în valoare de 15.000 de euro, care figurează ca fiind furată din Slovacia încă din anul 2005.

Sâmbătă, 23 februarie, în jurul orei 22.00, în PTF Petea, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, într-o autoutilitară marca Scania, cetăţeanul român Vasile D., în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în judeţul Cluj. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoutilitara în cauză figurează ca fiind furată din Slovacia, alerta fiind introdusă prin Interpol de către autorităţile slovace încă din anul 2005. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 221, raportat la art. 208 din Codul Penal.

Totodată, autoutilitara marca Scania, în valoare de 15.000 de euro a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea în vederea continuărilor cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.