Seminar despre protocol și etichetă la Palatul Administrativ

Gorog-Ibolya
Regulile bunelor maniere, elementele de protocol, eticheta, comportamentul adecvat cu ocazia diferitelor evenimente, regulile întâlnirilor, alegerea vestimentaţiei potrivite, regulile organizării diferitelor evenimente precum: ceremonii, reuniuni de afaceri, târguri şi expoziţii naţionale şi internaţionale, conferinţe de presă, petreceri publice şi private, congrese, conferinţe şi evenimente culturale au fost temele dezbătute în cadrul seminarului intitulat „Protocol instituţional”, organizat la iniţiativa Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare. Secțiunea rezervată reprezentanților presei a avut loc astăzi, 22 februarie, de la ora 14.00, în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ.

Cursul este dedicat aprofundării protocolului internaţional corporaţional şi diplomatic, destinat funcţionarilor publici şi diplomaţilor de carieră, angajaţilor organizaţiilor internaţionale, ofiţerilor de protocol, experţilor în PR, jurnaliştilor, organizatorilor de evenimente şi întâlniri, precum şi tuturor celor interesaţi de subiect. Secțiunea rezervată reprezentanților presei este inclusă învineri de la ora 14,30.

Seminarul a fost susţinut de Görög Ibolya, expertă în protocol şi etichetă, cu o vastă experienţă în acest domeniu. Din 1987-1999 a fost angajată în Guvernul Ungariei, ocupând şi funcţia de şefă de protocol al executivului maghiar. Este autoarea a mai multor cărţi de protocol şi etichetă şi a susţinut numeroase cursuri pentru instituţii publice şi companii.
Organizatorii au asigurat traducerea simultană a prezentărilor.

 

Un Comentariu la "Seminar despre protocol și etichetă la Palatul Administrativ"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.