Micul Zoro de Carei

cutit-jaf

Un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un jandarm şi un poliţist, a intervenit pentru oprirea unui bărbat care avea asupra sa un cuţit. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoarea de la 3 luni la 2 ani.

Miercuri, 13 februarie, în jurul orei 21.30 în timp ce se afla într-o acţiune comună de patrulare pe raza municipiului Carei, o patrulă de ordine şi siguranţă publică (jandarm – poliţist) aflată pe strada Iuliu Maniu a observat un bărbat care avea asupra sa un cuţit. Părând a fi în avansată stare de ebrietate, bărbatul constituia un risc la adresa celorlalţi trecători, iar în aceste condiţii, echipajul a intervenit prompt pentru oprirea lui.

Singura explicaţie pe care Victor D. (39 de ani), din Carei a oferit-o oamenilor legii referitor la faptul ca avea aspra sa un cuţit a fost acela că a consumat alcool în exces.

Pe numele acestuia au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publica, a (…) boxului ori a altor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”. Totodată, cuţitul cu lama de aproximativ 10 cm a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.