Târgul de nunți Art Marriage se deschide vineri

art-marriage

A cincea ediție a binecunscutului târg de nunți Art Mariage se apropie cu pași repezi. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 15 februarie începând cu ora 13:00 la sala din clădirea fostului cinematograf Luceafarul, deasupra clinicii de urologie. 43 de firme vă așteaptă cu toate cele necesare pentru o nuntă de vis. Rochii de mireasă, costume de mire, bijuterii, aranjamente florale, torturi și prăjituri, artificii, Dj, fotografi, coktail-uri, machiaje, muzica, invitații, designeri, totul sub același nume : ARTMARIAGE.

Târgul se va încheia cu spectacolul “Un nou inceput”, în cadrul căruia veți putea urmări pe scena CASEI DE CULTURA A SINDICATELOR o superbă paradă a rochiilor de mireasă. Spectacolul va începe la ora 19:00 și îi va avea ca invitati pe actorii Adriana Vaida,Vlad Chico și pe cântărețul de muzică populară Nicolae Mureșan.

În cadrul târgului se vor organiza tombole pentru vizitatori, unde se vor câștiga produse oferite de către firmele participante. Biletul de intrare costă 2 lei și constituie totodată și biletul de tombolă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.