Se modifică sistemul de plată online a impozitelor şi taxelor locale la Satu Mare

finante_locale

Direcția Impozite și Taxe Locale Satu Mare aduce la cunoștința tuturor cetățenilor că, s-a renunțat la vechiul sistem de plata on-line a impozitelor și taxelor locale, urmând a fi implementat un sistem mai nou și mai modern, respectiv Serviciul Național Electronic de Plată (SNEP) care va funcționa prin portalul Ghiseul.ro. Această schimbare s-a impus datorită implementării noului program informatic de colectare a impozitelor și taxelor locale, respectiv aplicării prevederilor H.G. 1235/2010 și a normelor metodologice a aplicării acesteia pentru realizarea la nivel unitar în toată țara a metodelor moderne de colectare a impozitelor și taxelor locale.

Precizăm că vechea platformă de plată on-line a fost închisă și nu mai este funcțională deoarece s-a renunțat la vechiul program informatic care stăteala baza acestuia.

În urma discuțiilor avute cu specialiștii din cadrul instituțiilor abilitate să implementeze SNEP, acest serviciu de plată on-line va fi funcțional la Satu Mare probabil în jurul datei de 15.03.2013. În această perioadă se vor lua toate măsurile de securitate a tranzacțiilor on-line impuse de normele tehnice SNEP.

Un Comentariu la "Se modifică sistemul de plată online a impozitelor şi taxelor locale la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.