Prinşi la furat din maşini

Doi tineri sătmăreni au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt din autoturisme, după ce au fost surprinşi în flagrant de poliţiştii de siguranţă publică, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o maşină parcată pe strada Fântânele din municipiu.

În cursul nopţii de luni, 11 spre marţi, 12 februarie, poliţiştii de ordine publică, aflaţi în patrulare în respectiva zonă, i-au depistat pe Alvaro M., de 18 ani, din Corod, şi Ardpad G., de 22 de ani, din Amaţi, tocmai în momentul în care sustrăgeau bunuri din autoturism. Tinerii au spart cu o piatră geamul portierei din faţă şi au sustras acte şi carduri, prejudiciul cauzat ridicându-se la suma de 400 lei. Mai mult, poliţiştii au stabilit că în cursul aceleiaşi nopţi, tinerii au mai comis o altă infracţiune de furt dintr-o maşină parcată pe strada Ambudului, în acest caz prejudiciul fiind de 600 lei.

Ancheta a fost preluată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care au extins cercetările, rezultând că cei doi suspecţi au mai comis alte patru infracţiuni de furt, tot din autoturisme, sustrăgând un laptop şi alte bunuri, evaluate la aproximativ 4.000 lei.

Cercetările sunt în curs de desfăşurare la acest moment, pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor doi suspecţi, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.