Gigi Becali, din Dubai: Dacă voi fi condamnat, nu mă mai interesează România

becali

Cu câteva zile înainte ca judecătorii să dea verdictul final în dosarul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina, Gigi Becali a ales să plece în Dubai.

El ar trebui să se întoarcă în România luni, când telenovela răpirii hoţilor va lua sfârşit, la Instanţa Supremă. Becali a declarat la România TV că sunt şanse 99,99% să fie achitat, dar dacă va fi condamnat a spus că nu-l va mai interesa România.

Instanţa a amânat pentru data de 11 februarie judecarea dosarul lui Gigi Becali, în care acesta este acuzat de sechestrarea hoţilor care i-au furat maşina. Procurorii au cerut o pedeapsă record, de 11 ani şi jumătate, pentru patronul Stelei, dar Becali a ales să-şi petreacă weekend-ul de dinaintea verdictului în Dubai.

Dacă magistraţii ar decide să îl aresteze, Gigi Becali ar putea să nu se mai întoarcă în ţară. El a intrat în direct prin telefon la România TV şi a declarat că se află în Dubai pentru a asista duminică la un meci pe care Al Ain, formaţie antrenată de Cosmin Olăroiu şi la care joacă Mirel Rădoi, îl va susţine duminică, în sferturile de finală ale Cupei Preşedintelui.

„Sunt 99.99 la sută şanse să fiu achitat, adică e o şansă din 10.000 să fiu condamnat, pentru că România e ţara tuturor posibilităţilor, din moment ce am fost arestat la ora 6 dimineaţa, în faţa copiilor, pentru că mi s-a furat mie maşina. Dacă se întamplă să fiu condamnat, ipotetic, nu mă mai interesează ţara dup-aia”, a spus Gigi Becali la România TV.

pesurse.ro

Un Comentariu la "Gigi Becali, din Dubai: Dacă voi fi condamnat, nu mă mai interesează România"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.