S-a deschis Piața „Rex”

piatarex1
piatarex2piatarex3piatarex31 piatarex4 piatarex5 piatarex6 piatarex7 piatarex8 piatarex9

Astăzi, 9 februarie, cu începere de la ora 12.00 a avut loc deschiderea festivă a Pieţei „Rex” situată în incinta fostului supermarket „Interex” din Micro 17. La eveniment au participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca, administratorul pieţei, Zoltan Obis dar şi numeroşi sătmăreni veniţi pentru a-şi face cumpărăturile în noua locaţie.

În deschiderea evenimentului a avut loc o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi după care primarul Dorel Coica alături de viceprimarul Radu Roca au deschis oficial Piaţa „Rex”. „Este o piaţă la standarde europene aşa cum se se găsesc şi în alte oraşe europene civilizate şi aşa cum o merită toţi sătmărenii. Aici veţi găsi lactate, mezeluri, fructe, legume, într-un cuvânt produse tradiţionale de cea mai bună calitate dar şi la cel mai bun preţ”, a declarat Dorel Coica.

Evenimentul a fost marcat de un program artistic oferit de un grup de copii de la Clubul sportiv „Kids Dance Fit” din municipiul Satu Mare coordonaţi de instructoarea Carmen Lipovan şi de Ansamblul folcloric „Codrişorul” de la Palatul Copiilor coordonat de Nicu Sever Miclăuş.

Mai trebuie spus că piaţa din Micro 17 a fost amenajată de proprietarul clădirii, SC Bomax Trading SRL în asociere cu proprietarul terenului aferent, municipiul Satu Mare. Spaţiul are o suprafaţă totală de 3.000 mp şi este dotată cu toate utilităţile necesare bunei funcţionări (sursă de apă, curent, căldură). Totodată comercianţii beneficiază de pază (supraveghere video), spaţii de depozitare, parcare asigurată în zona de marfă, încăşzire, spaţiu publicitar interior, etc.

Piaţa este deschisă de luni până sâmbătă în intervalul orar 08.00-19.00 iar duminică între orele 08.00-15.00.

7 Comentarii la "S-a deschis Piața „Rex”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.