Dorel Coica a premiat firmele care colaborează cu Magazinul Social „Somaro”

primarie-somaro1
primarie-somaro2primarie-somaro4 primarie-somaro3 primarie-somaro5

În cursul zilei de astăzi, 7 februarie, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu city-managerul Dan Băbuţ au oferit câte o diplomă firmelor care sprijină şi colaborează în mod constant cu Magazinul Social „Somaro” oferind în anul 2012 sponsorizare sau donaţie de marfă. Vă reamintim că proiectul „Somaro” Satu Mare este realizat în parteneriat cu Organizaţia „Caritas”.

La evenimentul care s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare au participat reprezentanţii câtorva firme care colaborează cu acest magazin social dar şi una dintre beneficiarele acestui serviciu, Ana Szabo. Potrivit acesteia „existenţa acestui magazin este foarte importantă pentru noi. Eu fac cumpărături de două ori pe săptămână de acolo. Preţurile sunt convenabile. Spre exemplu un litru de ulei costă 3 lei iar un kilogram de zahăr 2,5 lei. Deci mult sub preţurile de pe piaţă”.

Beneficiarii acestui serviciu sunt persoanele şi familiile care au venituri sub 500 lei/membru de familie (altele decât beneficiarii de venit minim garantat) şi care se află în cel puţin două din situaţiile enumerate mai jos: persoane fără loc de muncă, familii cu mulţi copii minori în întreţinere, bolnavi cronici care necesită tratament permanent, fără de care viaţa le-ar fi pusă în pericol, persoane fără locuinţă, pensionari, persoane cu handicap (grav sau accentuat), persoane de etnie romă, familii monoparentale, tineri proveniţi din centrele de plasament (dacă nu mai beneficiază de sprijin de la alt furnizor de servicii sociale), şomeri, persoane care au executat o pedeapsă privativă de libertate, în termen de maximum 1 an de la data eliberării, dacă sunt înscrişi într-un program de reintegrare profesională.

Iată lista firmelor care susţin Magazinul Social „Somaro” din Satu Mare:

SC Ardealul SA
SC Alcorom SRL
SC Backerei Fastus SRL
Billa Satu Mare
SC Dersidan Srl
SC Hutton SRL
SC Mueller & Prietenii
SC Nyari SRL
SC Pentagon Alb SRL
SC Regent SRL
SC Triton SRL
SC Varga Quattro SRL

Primăria municipiului Satu Mare mulţumeşte tuturor societăţilor pentru implicarea şi responsabilitatea socială de care au dat dovadă.

 

 

3 Comentarii la "Dorel Coica a premiat firmele care colaborează cu Magazinul Social „Somaro”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.