Hutton Satu Mare asteapta vanzari de paste fainoase in crestere cu 20% in 2013

Richard-Hutton

Societatea sătmăreană Hutton, cel mai mare producator de paste fainoase cu capital integral romanesc din Ardeal, asteapta o crestere de 20% a vanzarilor in 2013, mizand pe extinderea capacitatii de productie si largirea portofoliului de produse.

Hutton a inregistrat in anul 2012 o cifra de afaceri de 8,3 milioane lei, in crestere cu 7% fata de anul precedent, cand cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 7,8 milioane lei.

Hutton este cel mai mare producator de paste fainoase cu capital integral romanesc din Ardeal, oferind o gama completa de produse ce se adreseaza segmentului premium. Pastele Hutton sunt fabricate dupa reteta familiei Hutton dintr-un amestec de fainuri speciale atent selectionate, iar sortimentele cu oua au cel mai ridicat continut de ouă proaspete de pe piata, într-un procent chiar de până la 40%.

In anul 2012, Hutton a investit 4,7 milioane euro in construirea unei noi hale de productie si in dezvoltarea unei linii continue de productie paste lungi cu capacitate de 600 kg/ora, plus o linie de ambalare si cartonare, silozuri interioare pentru faina cu capacitate de stocare de 150 t, linie de spargere si dozare oua si alte utilaje si tehnologii specifice de ultima generatie. Aceasta noua linie dubleaza capacitatea de productie a fabricii Hutton situata in Satu Mare, introducand un nou sortiment in portofoliul companiei, pastele lungi. Fabrica Hutton mai include inca doua linii de productie, una pentru paste scurte si una pentru paste speciale (romburi, frunzulite, melcisori etc), capacitatea acestor doua utilaje fiind de 550 kg/ora.

«Acum 20 de ani cand am inceput fabricarea pastelor Hutton am pornit cu pasiunea pentru paste de calitate si cu o mare ambitie de a oferi un produs gustos si sanatos pe care sa il indrageasca intreaga familie, in spiritul bunei traditii din Ardeal. Sunt mandru sa spun ca am reusit sa ne dezvoltam, devenind cel mai mare producator de paste fainoase din Ardeal si unul dintre cei mai importanti jucatori cu capital autohton de pe piata din Romania, respectandu-ne misiunea de onoare: aceea de a oferi paste premium la cel mai bun raport calitate-pret. Rezultatele din 2012 vin sa confirme eforturile noastre continue de perfectionare, iar investitia in noua linie de productie demonstreaza angajamentul nostru de dezvoltare in ritmul cererii consumatorilor sai si in linie cu exigentele pietei. Pentru anul in curs estimam o crestere a afacerilor cu 20%, crestere bazata pe dublarea capacitatii de productie a fabricii noastre, pe lansarea de noi parteneriate si pe intrarea pe segmentul pastelor lungi. », declara Richard Hutton, proprietar Firma Hutton.

Hutton este o afacere de familie cu peste 20 de ani de experienta in producerea de paste premium. Hutton este cel mai mare producator de paste fainoase cu capital 100% romanesc din Ardeal si se afla in top 10 producatori de paste din Romania. Hutton produce si comercializeaza paste scurte, medii si lungi, cu si fara oua, dintr-un amestec propriu de fainuri speciale. Portofoliul Hutton include 22 de forme de paste si 50 de SKU.

 

4 Comentarii la "Hutton Satu Mare asteapta vanzari de paste fainoase in crestere cu 20% in 2013"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.