Bossini deschide un magazin la Satu-Mare

bossini

Celebrul brand de îmbrăcăminte, Bossini, deschide cel de-8-lea magazin al sãu în Satu Mare, în incinta centrului comercial Someșul.

Bossini, cu o reţea de peste 1500 de magazine de îmbrãcãminte pe plan mondial, este un retailer de renume al fashionului internaţional, fãcând parte dintr-un lanţ de francize extins la nivel mondial. Bosssini s-a impus ca un nume important al industriei de modă şi fashion încã din 1987, anul deschiderii primului magazin ajungând sã fie prezent în peste 46 de ţãri de pe întreg mapamondul (din Malta, Cipru, Egipt, Dubai, Rusia până în Republica Dominicană, Venezuela sau Malaysia). În Romania brandul Bossini este prezent încã din 2007, în marile centre comerciale din Cluj, Alba Iulia, Bistriţa, Deva și Zalãu.

„Succesul pe care îl are Bossini în România este datorat satisfacţiei clienţilor şi calitãţii produselor noastre, ceea ce ne-a determinat sã alegem Satu Mare pentru deschiderea celui de al 8-lea magazin Bossini, care se aflã la primul etaj al centrului comercial Someşul. Extinderea rapidã se datoreazã în principal numãrului mare de clienţi Bossini şi colecţiilor mereu în pas cu ultimele tendinţe din modã iar Satu Mare a fost de ceva vreme în lista noastrã de prioritãţi, aşadar ne bucurãm sã aducem acum colecţiile Bossini şi sãtmãrenilor.”

Bossini oferă o gamă completă de produse vestimentare, casual şi smart casual, destinate atât femeilor, bărbaţilor, cât şi copiilor. Hainele sunt concepute astfel încât să se potrivească perfect nevoilor şi exigenţelor celor mai rafinate gusturi în materie de modă. Deşi un brand de prestigiu, Bossini acordă o deosebită atenţie şi preţurilor care se pliază pe buzunarul fiecăruia. Astfel, deschiderea magazinului Bossini din Satu Mare aduce reduceri de până la 50% la articole vestimentare din colecția de iarnă, iar mai mult, sătmărenii se pot bucura şi de noua colecţie de primăvară 2013, care vine şi ea şi ea însoţită de cadouri surpriză la cumpărături.

„Am demonstrat cã se poate sã te bucuri de haine la modã, de calitate la preţuri avantajoase şi îi aşteptãm cu drag pe sãtmãreni în magazinul nostru ca sã se convingã şi ei de produsele Bossini din centrul comercial Someşul” Hadeel Shahkshir.

10 Comentarii la "Bossini deschide un magazin la Satu-Mare"

      Leave a Reply

      Your email address will not be published.

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.