Şedinţe de lucru la Primăria Satu Mare

Primar1
Astăzi, 5 februarie la sediul Primăriei municipiului Satu Mare au avut loc mai multe şedinţe de lucru în cadrul cărora s-a urmărit rezolvarea unor probleme de interes public.
Într-una din aceste şedinţe s-a discutat pe marginea sistemul de iluminat public. Pe acestă temă la întâlnire au participat din partea primăriei, edilul-şef dr. Dorel Coica şi consilierul din cadrul Serviciului de Administrare a Domeniului Public, Privat şi Servicii Publice, Sorin Pop, din partea Electrica au luat parte Viorel Pribilean director al Electrica Distribuţie Sucursala Satu Mare şi Mircea Tămaş, şef servicii investiţii în cadrul aceleiaşi instituţii. În cadrul întâlnirii s-au discutat punctual următoarele probleme: înlocuirea stâlpilor pe strada Gheorghe Bariţiu şi refacerea instalaţiei energetice respectiv implementarea pe viitor a distribuţiei energiei electrice prin reţele subterane în municipiul Satu Mare.

O altă întâlnire de lucru importantă a fost cea cu directorul Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, Adrian Bucureştean. În cadrul acestei întâlniri s-a discutat problema decolmatării şanţurilor dintre Satu Mare şi cartierul Sătmărel pentru ca în viitorul foarte apropiat să poată fi demarate lucrările de reabilitare a drumului de legătura cu Sătmărelul.

S-au mai purtat discuţii şi cu directorul Direcţiei Silvice, Sever Şter în vederea prelungirii contractelor de administrare a pădurilor aflate în patrimoniul Primăriei Satu Mare.
Pe teme sociale a avut loc o întrevedere cu reprezentantul magazinului social “Somaro”, Francisc Balog. Acesta şi-a exprimat dorinţa ca şi alte societăţii comerciale să vină în sprijinul magazinului social “Somaro”.

În cursul zilei de azi, au fost primiţi în audienţă de către primarul Dorel Coica un număr de 48 de persoane cu diverse probleme sociale şi de altă natură. La aceste audienţe au participat alături de edil şi şefii compartimentelor de specialitate din cadrul aparatului propriu alături de un reprezentant din cadrul Serviciului de Asistenţă Socială, încerând să găsească soluţii la problemele sătmărenilor.

 

Un Comentariu la "Şedinţe de lucru la Primăria Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.