Alexandru Horvat: „Până la urmă fără bani nu se poate nici defila”

Alexandru-Horvat-2
Dacă conducerea pedelistă a sărit ca arsă la aflarea veştii că patru primari de-ai lor s-au alăturat echipei PNL afirmând că vor susţine proiectele USL, acuzând prin vocea preşedintelui intermar al organizaţiei judeţene, Petre Mureşan, că prin acest demers puterea nu doreşte decât să destabilizeze opoziţia, conducerea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Satu Mare este mult mai mai împăciuitoare.

Vă reamintim că la conferinţa de presă de sâmbătă, 2 februarie, în cadrul căreia a fost anunţată intenţia edililor PD-L de a se alătura echipei PNL, alături de aceştia a fost prezent (cu aceaşi intenţie) şi primarul comunei Căuaş, Marius Roca (PP-DD).
Preşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Satu Mare, consilierul judeţean Alexandru Horvat este de părere că „având în vedere că, comuna Căuaş a fost foarte vitregită de fonduri cu prea puţine investiţii la nivelul localităţii, domnul primar Marius Roca probabil s-a gândit că prin această mişcare va atrage bani. Dacă prin această stratagemă se poate face ceva bun pentru comună, e foarte bine. Eu am fost de mai multe ori acolo. Este o comună foarte întinsă unde e nevoie de bani şi de investiţii masive. În fond şi la urma, urmei oamenii l-au votat pentru ca să facă ceva pentru comunitatea lor. Şi să spunem adevărul: banii sunt acolo unde e şi puterea. Până la urmă fără bani nu se poate nici defila”.

2 Comentarii la "Alexandru Horvat: „Până la urmă fără bani nu se poate nici defila”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.