Înscrierile la Cupa Coca-Cola, ediţia 2013 se apropie de sfârşit

Afis-Cupa-Coca-Cola
Au mai rămas 7 zile până la finalul înscrierilor în cea mai importantă competiţie naţionala de fotbal între licee – Cupa Coca-Cola, ediţia 2013. 89 de licee din 24 de judeţe din ţară s-au înscris deja la start, cu un total de 16 echipe de fete si 73 de băieţi.

Liceele din toată ţara mai au timp doar până la finalul acestei săptămâni (10 februarie) să îşi înscrie echipele în cursa pentru a ajunge campioni naţionali la fotbal în sală.
Competiţia debutează pe 25 februarie cu faza locală, urmând ca între 19 aprilie şi 12 mai să se desfăşoare faza regională. Finala Cupei Coca-Cola are loc la Bucureşti, între 24 şi 26 mai.
Regulamentul competiţiei şi formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul www.cupacoca-cola.ro.

Cupa Coca-Cola este cea mai importantă competiţie naţională de fotbal între licee, atât pentru băieţi, cât şi pentru fete. Este un program al Coca-Cola România de promovare a stilului de viaţă activ în rândul tinerilor, într-o manieră distractivă, alături de colegi şi prieteni. Programul este dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Federaţia Română de Fotbal. Vodafone România este sponsor principal, iar Intersport este partener tehnic.

 

Un Comentariu la "Înscrierile la Cupa Coca-Cola, ediţia 2013 se apropie de sfârşit"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.