Ameninţare cu bombă la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Micro 16

George-Micle

scoala-avram-iancu
Nervi întinşi la maxim în cursul zilei de astăzi, 1 februarie, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” după ce la porţile unităţii de învăţământ şi-au făcut apariţia echipaje din cadrul IPJ Satu Mare, ai Poliţiei Locale, Jandarmeriei şi ai SRI.

Şi toate acestea s-au întâmplat în urma unui apel la „112” prin care poliţiştii au fost anunţaţi, în jurul orei 12.00, că în incinta şcolii se află amplasată o bombă care poate să arunce în aer întreaga clădire. Echipajele speciale sosite la faţa locului, cu ajutorul profesorilor au reuşit să evacueze în câteva minute clădirea după care specialiştii au început să răscolească întregul imobil în căutarea bombei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Roxana Cristea, ne-a declarat că „a fost o voce de copil cea care a anunţat că este o bombă la Şcoala „Avram Iancu” din Micro 16. Am înţeles că SRI-ul continuă verificările. E mai bine să se verifice tot decât să avem pe urmă surprize. Pentru alarmă falsă amenda prevăzută de lege este de 2.500 lei”.

Potrivit celor declarate de directorul Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu”, George Micle „noi am aflat despre ameninţarea cu bombă de la Poliţie. Ei au fost sunaţi la „112”. În câteva minute am evacuat clădirea. În şcoala noastră învaţă 730 de elevi însă nu au fost toţi prezenţi având în vedere că era ora 12.00, o zi de vineri şi mulţi dintre elevi şi-au terminat deja cursurile. Bine că a fost alarmă falsă şi nu s-a întâmplat vreo catastrofă”, ne-a declarat Micle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.