A dat cu spray lacrimogen curierul care-i livra produse comandate pe internet

spray-lacrimogen

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un tânăr de 19 ani, din Cehu Silvaniei, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Suspectul a comandat pe internet produse electronice în valoare de 10.000 lei, folosind date fictive, iar în momentul în care angajatul firmei de curierat i-a livrat coletul, acesta a pulverizat spray lacrimogen, fugind cu bunurile.

Codruţ K. a comandat produsele (două telefoane mobile şi o tabletă) la o adresă din Lelei, contactând telefonic firma de curierat şi stabilind o întâlnire la ieşirea din localitate, tocmai pentru a putea fugi cu bunurile fără a le achita. La scurt timp însă, suspectul a fost depistat de poliţişti, reuşindu-se recuperarea tabletei. Cele două telefoane mobile au fost vândute de suspect unor persoane necunoscute, care le-au trimis spre decodare unei firme de specialitate, astfel încât şi aceste bunuri urmează a fi recuperate.

Tânărul reţinut în Arestul Poliţiei va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Un Comentariu la "A dat cu spray lacrimogen curierul care-i livra produse comandate pe internet"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.