Traficanţi de droguri prinşi de DIICOT Satu Mare (video)

Droguri1

Droguri2

În urma a şapte percheziţii, efectuate în județul Satu Mare, de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate şi procurorii DIICOT, a fost destructurată o grupare infracţională cu preocupări pe linia traficului internațional de droguri de mare risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare – BCCO Oradea, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat miercuri, 30 ianuarie, un număr de şapte percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări pe linia traficului internațional de droguri de mare risc.

Acţiunile au fost derulate cu sprijinul polițiștilor din cadrul BCCO Oradea – Serviciul Antidrog, al poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi al criminaliştilor din cadrul IPJ Satu Mare.

În urma percheziţiilor s-au ridicat 400 pastile MDMA (ecstasy), 1,5 grame cocaină, 2,2 grame cannabis, laptop-uri, calculatoare, telefoane mobile, cartele telefonice și diferite sume de bani.

Din cercetări a rezultat că, pentru transportarea drogurilor pe ruta Olanda – România, gruparea s-a folosit de o firmă de curierat.

Trei dintre membri grupării au fost reținuți, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

httpv://youtu.be/rMEVK3S9yMI

 

Un Comentariu la "Traficanţi de droguri prinşi de DIICOT Satu Mare (video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.