Gala TNL va avea loc pe 16 februarie

tnl

Gala tinerilor liberali dar şi cea de-a II-a ediţie a „Cupei TNL Satu Mare” la fotbal au fost temele dezbătute în cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, 31 ianuarie, la sediul Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal (PNL) Satu Mare de pe strada Alexandru Ioan Cuza.

La întâlnirea cu jurnaliştii au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a TNL Satu Mare, Gheorghe Rişcău împreună cu Laurenţiu Liviu, membru în Biroul Permanent Judeţean (BPJ).

Potrivit celor declarate de Rişcău, la Gala TNL care va fi organizată pe 16 februarie la Romexpo în capitala ţării, Satu Mare va fi reprezentată de o delegaţie alcătuită din aproximativ 60 de tineri. „În acest an mergem cu gândul de a câştiga cel mai mare premiu. Este vorba despre categoria „Cea mai activă filială din ţară”. La gala din acest an sunt aşteptaţi în jur de 2.500 de tineri liberali din toate judeţele ţării”, a declarat Gheorghe Rişcău.

În altă ordine de idei Laurenţiu Liviu a făcut referire la cea de-a II-a ediţie a „Cupei TNL Satu Mare” la fotbal. „Dacă anul trecut s-au înscris doar cinci echipe din tot judeţul, la turneul din acest an şi-au anunţat prezenţa un număr de 11 echipe din cele 12 organizaţii de tineret. Competiţia se va desfăşura sâmbătă (2 februarie) la Poiana Codrului, cu susţinerea domnului primar Florinel Andreica. Premiile vor fi înmânate de către preşedintele Consliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef”, ne-a declarat Laurenţiu Liviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.