Dragnea anunţă restructurări la nivelul ministerelor: Eu sper să ajungem la o diminuare de 10-15%

liviu-dragnea

Liviu Dragnea a declarat marţi că împreună cu Daniel Chiţoiu va coordona în perioada imediat următoare un proces de restructurare la nivelul ministerelor, ministrul arătându-şi astfel speranţa că în administraţia centrală o să se ajungă la o diminuare de personal cu 10-15%.

,,Îmi pare rău că le dau o veste tristă celor din administraţia centrală: şi la ministere personalul se va diminua în condiţiile în care o parte din competenţe şi o parte însemnată din competenţe merge la nivelul local, sigur că nu se va mai justifica la nivel central să fie atâta personal. De asemenea, eu cu vicepremierul Chiţoiu vom coordoona în perioada următoare un proces pe care l-am propus, şi anume de a stabili normative de personal şi la nivelul ministerelor pentru că este nefiresc să existe normative de personal numai la administraţia locală, în schimb la nivel central fiecare minister poate să facă organigramă atât cât permite, ceea ce nu este în regulă”, a spus el la Palatul Parlamentului, conform NewsIn.

Fiind întrebat dacă are estimat cam cu cât o să se subţieze acest aparat, vicepremierul a spus că el speră că se va ajunge la o diminuare de personal cu 10-15%. ,,Nu, este un proces care începe imediat în următoarele două săptămâni de zile, o să facem structurile care să lucreze la acest proces. Eu sper să ajungem la o diminuare a personalului, cel puţin la administraţia centrală cu 10-15%”, a punctat Liviu Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.