Bursa locurilor de muncă pentru persoanele din mediul rural

bursa-locuri-munca
Comuna Turţ în colaborare cu Asociaţia Camera Meşteşugarilor parteneri în proiectul „Dezvoltarea resurselor umane din mediul rural în județul Satu Mare în domeniul meșteșugurilor și turismului” au organizat astăzi, 29 ianuarie, cu începere de la ora 13.00, o Bursă a locurilor de muncă. Evenimentul a avut loc la Casa Schwab de pe strada Vasile Lucaciu nr. 9 şi s-a adresat în exclusivitate şomerilor şi persoanelor care provin din mediul rural şi sunt în căutarea unui loc de muncă.

Alături de cele aproximativ 60 de peroane care au venit la bursă, au mai participat şi directorul executiv respectiv directorul adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Gheorghe Tilibaşa şi Veronica Variu.

Dintre cei peste 40 de angajatori contactaţi, la evenimentul de astăzi au participat un număr de 21 patroni şi reprezentanţi ai unor societăţi comerciale din judeţ. Responsabilul de proiect, Maria Turtureanu ne-a declarat că în cadrul acestei burse angajatorii oferă locuri de muncă în domenii precum: construcţii, turism, servicii în domeniul industriei alimentare, etc.

Potrivit interlocutoarei scopul acestei acţiuni a fost facilitarea contactului direct dintre persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă şi potenţialii angajatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.