Rețea de hoți de bani de pe carduri prinsă la Satu Mare

bani1

bani2

În urma a 14 percheziţii, care au avut loc în această dimineaţă (28 ianuarie) în judeţul Satu Mare, a fost destructurată o grupare infracţională specializată în furtul de bani de pe cardurile de credit.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare – B.C.C.O. Oradea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au efectuat 14 percheziţii domiciliare, în judeţul Satu Mare, pentru destructurarea unei grupări cu preocupări infracţionale pe linia criminalităţii informatice.

Acţiunile au fost derulate cu suportul de specialitate al S.R.I., D.I.P.I., al poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi al criminaliştilor din cadrul I.P.J Satu Mare. De asemenea, au fost puse în aplicare 14 mandate de aducere pentru membrii grupării. În urma percheziţiilor s-au ridicat 16 laptop-uri, 4 calculatoare, 5 hard-disk-uri, 30 de telefoane mobile, 47 cartele de telefonice precum şi echipamente electronice confecţionate artizanal în scopul desfăşurării unor activităţi de skimming . La finalizarea audierilor, membrii grupării vor fi prezentaţi instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.