Consiliul Județean Satu Mare are trei consilieri noi

cons-jud1cons-jud2Rudolf-Riedl
În şedinţa ordinară de astăzi, 28 ianuarie, consilierii judeţeni au votat validarea a trei noi colegi. Este vorba despre Ioana Bran (USL), Ştefan Veres (UDMR) şi Rudolf Riedl (UDMR).
Astfel, locul lui Octavian Petric, ales deputat la scrutinul din 9 decembrie 2012, va fi ocupat de Ioana Bran. De asemenea, locul directoarei Caritas Satu Mare, Lochli Tunde, a fost luat de Ştefan Veres iar cel al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Arpad Csehi, de Rudolf Riedl.

Potrivit celor declarate de Lochli Tunde „motivul demisiei mele este incompatibilitatea. Înainte de a ajunge consilier judeţean am semnat un contract pentru un proiect cu un partener străin şi se pare că acesta se va concretiza. Din acest motiv mă văd obligată să demisionez din calitatea de consilier judeţean”.

Fostul vicepreşedinte al CJ, Arpad Csehi le-a mulţumit colegilor pentru buna colaborare în perioada în care a fost consilier judeţean, preşedinte iar apoi vicepreşedinte al CJ, spunând că va lucra în mediul privat fără să precizeze numele firmei. După validare, noii consilieri judeţeni au depus jurământul. Vă reamintim că Rudolf Riedl este propunerea UDMR pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Satu Mare.

3 Comentarii la "Consiliul Județean Satu Mare are trei consilieri noi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.