De la ce vârstă devii fată de casă?

disco-girls

Vine o vreme când fiecare dintre noi renunţă la ieşirile în baruri şi cluburi în favoarea unor distracţii liniştite. În cazul femeilor, 27 de ani este vârsta exactă la care se întâmplă acest lucru, potrivit unui sondaj. Din acest moment, nopţile în club devin pentru ele o risipă de bani şi de energie.

Zgomot, fum, muzică proastă şi bani aruncaţi pe fereastră. Cam aşa văd femeile trecute de 27 de ani o ieşire în club, potrivit unui sondaj la care au participat 2.000 de femei cu vârste sub 40 de ani. După această vârstă, cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos preferă să stea în casă în weekend, cu partenerul de viaţă sau cu prietenele. De două ori mai multe femei cu vârste peste 27 de ani preferă să socializeze în propria casă decât într-un bar, iar numărul celor care ar alege să se distreze într-un club este de opt ori mai mic, după cum reiese din acelaşi sondaj, citat de site-ul her.ie.

Acasă este mai ieftin

Unul dintre motivele pentru care aleg să renunţe la ieşirile în club este acela că simt nevoia să discute în linişte. Ele preferă să socializeze în casă şi pentru că este o distracţie mai ieftină decât o ieşire în oraş, semn că de la această vârstă devin mai cumpătate în privinţa cheltuielilor. De asemenea, muzica din baruri şi cluburi nu mai este pe gustul femeilor cu vârste peste 27 de ani. Alte inconveniente ale ieşirilor în cluburi sunt cozile lungi de la bar şi de la toaletă, dificultatea de a găsi un taxi noaptea, dar şi durerile de picioare cauzate de pantofii cu toc.

Probabil că rezultatele acestui studiu despre schimbarea preferinţelor în materie de distracţii este în strânsă legătură cu un altul, potrivit căruia femeile simt că îmbătrânesc în jurul vârstei de 28 de ani. Din acest moment, interesul pentru sex se diminuează şi creşte dorinţa de a avea succes în carieră, susţine sondajul britanic realizat de un site de matrimoniale. Gusturile în materie de muzică se schimbă şi ele de la această vârstă. Astfel, femeile renunţă să mai asculte muzică modernă, prima opţiune devenind cea clasică.

Cele mai importante 10 semne de îmbătrânire:

1. Cariera devine mai importantă decât viaţa sexuală.

2. Renunţi la posturile de radio cu muzică modernă în favoarea celor romantice.

3. Ai vrea să-ţi cumperi o casă şi să nu mai plăteşti chirie.

4. Nu ştii cine ocupă primul loc în topurile muzicale.

5. Începi să cauţi un/o soţ/soţie.

6. Preferi emisiunile TV emoţionale.

7. Îţi doreşti să mergi în vacanţe cu iubitul/iubita, mai degrabă decât cu gaşca.

8. Preferi să găteşti decât să cumperi mâncare gata făcută.

9. Nu-ţi mai doreşti să împarţi casa cu prietenii, ci ai vrea să locuieşti singur.

10. Nu mai mergi în cluburi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.