Bătaie între primarul şi viceprimarul din Călineşti-Oaş

Gheorghe-Copil
Viceprimarul comunei Călineşti-Oaş, Vasile Birtoc (PD-L) a depus plângere împotriva edilului-şef al localităţii, Gheorghe Copil (PSD), după ce, potrivit acestuia, primarul l-ar fi bătut. Scandalul a avut loc în cursul zilei de ieri, 25 ianuarie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea, ne-a declarat că viceprimarul Birtoc a depus o plângere, iar oamenii legii anchetează cazul. „Viceprimarul a fost cel care a sunat la poliţie. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia 8 Gherţa şi de la Negreşti-Oaş. Victima a depus plângere pentru lovire şi alte violenţe. Am înţeles că primarul vroia să-i mute biroul şi de acolo a pornit tot scandalul. E o problemă mai sensibilă acolo. E vorba de o chestiune politică”.

Neînţelegerile dintre cei doi nu sunt de azi, de ieri. Vă reamintim că în cursul lunii septembrie 2012, la o şedinţă de Consiliu Local a avut loc o încăierare între cei doi după ce un proiect de hotărâre cu privire la dreptul de proprietate asupra unui imobil a fost respins. În urma scandalului de atunci, Birtoc s-a ales cu dosar penal pentru lovire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.