Aurelia Fedorca s-a întâlnit cu miniştrii Educaţiei, Dezvoltării Regionale, Mediului şi Finanţelor

aurelia-fedorca
Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, face demersuri în vederea atragerii fondurilor guvernamentale în vederea finanţării unor proiecte importante pentru dezvoltarea oraşului. Astfel, edilul Negreştiului împreună cu alţi şapte primari membri ai Asociaţiei Oraşelor din România a avut joi, 17 şi vineri, 18 ianuarie, la Bucureşti întâlniri cu miniştrii Educaţiei, Dezvoltării Regionale, Mediului şi Finanţelor.

„Am fost primită cu multă deschidere la toţi cei patru miniştri şi ni s-a promis sprijin în limita în care bugetul o va permite. Miniştrii cu care am avut întâlniri au înţeles necesitatea alocării de fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii Negreştiului. Pe de altă parte, am fost încurajaţi să întocmim proiecte pentru sesiunea de programe europene care va fi lansată în 2014. În altă ordine de idei, sper ca în acest an să primim finanţare de la Ministerul Mediului pentru modernizarea parcului din zona centrală a oraşului şi pentru modernizarea şi crearea de noi spaţii verzi în Catierul Decebal”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Tot la Ministerul Mediului, ministrul Rovana Plumb i-a promis primarului Aurelia Fedorca că în scurt timp va fi elaborată şi apoi aprobată hotărârea de Guvern privind scoaterea din circuitul silvic a pădurii care se află pe traseul pârtiei de schi de la Luna Şes.

Un Comentariu la "Aurelia Fedorca s-a întâlnit cu miniştrii Educaţiei, Dezvoltării Regionale, Mediului şi Finanţelor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.