Seria furturilor continuă

hot-fereastra

În după-amiaza zilei de miercuri, 16 ianuarie, reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare cu privire la faptul că un bărbat a furat mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe Vasile Ioan D., în vârstă de 51 de ani din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe produse alimentare în valoare de 72,17 lei.

Produsele au fost găsite asupra bărbatului de către lucrătorii firmei de pază din cadrul magazinului, acesta ascunzându-le sub geacă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, dar a fost depistat de senzorii de la intrare.

La scurtă vreme a fost surprinsă de către agenţii de pază ai aceluiaşi magazin Marinela S., de 30 de ani din Vetiş care a încercat să sustragă un set de biberoane.

Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

În ambele cazuri jandarmii au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, cei doi făptuitori fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Un Comentariu la "Seria furturilor continuă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.