Bărbat călcat de un stivuitor

stivuitor

Un bărbat de 58 de ani a ajuns la spital după ce a fost călcat peste picior de un stivuitor. Accidentul de muncă a avut loc miercuri, 16 ianuarie, în jurul orei 16.00, în curtea unei societăţi din Satu Mare.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea „muncitorul a fost rănit în timp ce transporta, împreună cu un alt coleg un cadru metalic, fiind călcat peste picior de un stivuitor. A fost necesară transportarea sa la spital, cu ambulanţa, bărbatul având piciorul drept fracturat”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare, Ioan Flore, ne-a declarat că accidentul de muncă a fost înregistrat azi (17 ianuarie) dimineaţă, confirmând cele constatate de către oamenii legii. „Accidentul a avut loc în timp ce victima împreună cu un coleg de-al său scoteau un cadru metalic din depozit în vederea transportării acestuia. În urma investigaţiilor efectuate roata din faţă a stivuitorului a trecut peste piciorului drept al bărbatului, fracturându-i laba piciorului. Victima a fost transportată la spital”, a declarat Flore.

Poliţiştii şi inspectorii de muncă continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.