Sătmărean reţinut de poliţişti după ce a înjunghiat un bărbat în faţa unui bar

cutit

Un sătmărean de 54 de ani a fost reţinut de poliţişti marţi, 15 ianuarie, după ce a înjunghiat cu un cuţit un bărbat de 42 de ani, în zona abdomenului. Victima a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ne-a declarat că cei doi bărbaţi au băut împreună la un bar din Micro 16. Însă, la un moment dat au început să se certe iar Tiberiu N. a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbatul mai tânăr în zona abdominală. Victima a fost transportată la spital, unde a fost suspusă unei intervenţii chirurgicale, medicii stabilind că leziunea suferită necesită 21-22 de zile de îngrijiri medicale, viaţa persoanei agresate fiind pusă în primejdie.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian „victima a ajuns la spital cu o plagă penetrantă subombilicală însă niciun organ vital nu a fost atins. A fost operat, drenat iar în prezent este stabilizat din punct de vedere medical”.

În acest moment, Tiberiu N. este anchetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă, cu punerea în primejdie a vieţii, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.