Citește aici lista completă a chiriașilor RAPPS

Victor-Ponta

Guvernul a publicat lista imobilelelor deţinute de stat, prin intermediul RA-APPS, care vor trebui eliberate de către actualii chiriaşi. Lista conţine doar persoanele fizice care ocupă spaţii ale RA-APPS, o listă cu spaţiile închiriate de diverse firme urmând să fie publicată ulterior de şeful executivului.

Pe listă se regăsesc nume grele, precum Ion Ţiriac, care beneficiază de vilă de protocol în ciuda miliardelor din conturi. Pentru un imobil de 5 camere, cu o suprafaţă de 215 metri plătaţi, Ţiriac plăteşte 26897,09 Euro.

De asemenea, Gelu Voican Voiculescu, Adrian Severin, dar şi fosta atletă Doina Melinte, jurnalistul Florin Bichir, cântăreţul Gabriel Cotabiţă, actriţa Rodica Mandache ori Alexandru Păunescu se numără printre beneficiarii favorurilor statrului, via RAPPS.

Potrivit documentelor publicate pe site-ul oficial al guvernului, există în prezent doi chiriaşi care deţin locuinţe de protocol cu decontarea cheltuielilor de instituţie. Este vorba despre preşedintele Curţii Constituţionale a României, Augustin Zegrean, şi Consilierul Prezidenţial Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei.

Click aici pentru a citi lista completă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.