O cabană din Bixad a luat foc

Cabana-incendiu
Luni, 14 ianuarie,în jurul orei 19:00, pompierii din Negrești-Oaș au intervenit în localitatea Bixad, pe strada Valea Cusurilor, unde a izbucnit un incendiu la o cabană.

Pompierii au ajuns la locul intervenţiei în jurul orei 19.30 şi au constatat că ardea acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 250 m.p. cu posibilităţi de propagare la întreaga cabană. Datorită faptului că incendiul s-a extins cu repeziciune la întreg acoperişul şi existând pericolul de a pune stăpânire și pe restul clădirii, la faţa locului s-a mai trimis o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Satu Mare, pentru a ajuta la lichidarea focului.

Incendiul a fost stins la ora 21.15.  Focul a mistuit acoperişul cabanei pe o suprafaţă de aproximativ 250 m.p., șase saltele ortopedice, patru paturi, mobilier, lenjerie de pat, aproximativ 20 kg îmbrăcăminte şi aproximativ 115 plăci. Totodată, s-au degradat 50 metri liniari (m.l.) de grindă, 150 m.l. corni şi aproximativ 20 m.p. lambriuri.

Din primele investigații efectuate la fața locului, incendiul a fost provocat de un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Valoarea pagubelor materiale se ridică la suma de aproximativ 40.000 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.