BMW X6 furat din Franţa depistat de poliţiştii de frontieră

bmw-x6

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare au depistat în trafic un autoturism marca BMW X6 în valoare de aproximativ 75.000 euro, care figura în bazele de date ca fiind furat din Franţa.

În data de 12 ianuarie, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, a oprit pentru control pe raza localităţii Negreşti-Oaş un autoturism marca BMW X6, condus de Vasile M., în vârstă de 35 ani. La controlul documentelor conducătorul auto a prezentat doar certificatul de înmatriculare al autoturismului eliberat pe numele unui alt cetăţean român domiciliat pe raza judeţul Maramureş.

Astfel, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date în urma cărora a rezultat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Franţa din data de 5 decembrie 2012.

Cei doi bărbaţi, cetăţeni români, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracțiunii de tăinuire la furt. Totodată autoturismul în valoare de aproximativ 75.000 euro a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.