Un sătmărean a ajuns în arest după ce a tâlhărit un bişniţar

euro

Poliţiştii Serviciului şi ai Biroului de Investigaţii Criminale au depistat şi reţinut în cursul nopţii de vineri, 11 spre sâmbătă, 12 ianuarie, un sătmărean de 27 de ani, suspectat de comiterea, la începutul acestei săptămâni, a unei infracţiuni de tâlhărie. Tânărul se ascundea într-o casă din Viile Satu Mare, încercând să se sustragă astfel urmăririi penale. Acţiunea s-a desfăşurat în cooperare cu ofiţerii DGIPI şi luptători ai Serviciului Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

În cursul dimineţii de 8 ianuarie, în Piaţa de alimente nr. 1, din Satu Mare, Florin B., de 27 de ani, pretinzând că doreşte să cumpere 400 de euro, a smuls din mâna părţii vătămate, un bărbat de 41 de ani, din Odoreu, suma de bani, părăsind ulterior locaţia la volanul autoturismului. Pentru a-şi recupera banii, bărbatul s-a prins de geamul maşinii conduse de suspect, fiind târât aproximativ 500 m, în ajutorul său intervenind şi alte persoane prezente în zonă la momentul comiterii faptei, însă suspectul a reuşit să-şi asigure scăparea.

De îndată ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea faptei, poliţiştii l-au identificat pe suspect, demarând acţiunile necesare prinderii tânărului care se ascundea pentru a nu fi tras la răspundere penală. În cursul nopţii de 11 spre 12 ianuarie, suspectul a fost însă depistat de poliţiştii Serviciului şi ai Biroului de Investigaţii Criminale, în timp ce se ascundea într-un imobil din localitatea Viile Satu Mare, fiind reţinut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului.

În aceste momente Florin B., din Satu Mare, este prezentat de poliţişti instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, în sarcina sa reţinându-se comiterea infracţiunii de tâlhărie.

4 Comentarii la "Un sătmărean a ajuns în arest după ce a tâlhărit un bişniţar"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.