Şoimii Satu Mare au câştigat Cupa „Sport Mania” 2013

Sport-Mania-2013
Şoimii Satu Mare sunt câştigătorii ediţiei din acest an a Cupei „Sport Mania”, competiţie organizată în perioada 9-11 ianuarie (2013), în Sala de sport a Liceului „Traian Vuia”. La turneu au participat 24 de echipe de fotbal.

Locul II a fost câştigat de FC Apa de Izvor iar pe treapta a treia a podiumului au urcat cei de la Voinţa 1958 Sătmărel. Locul IV i-a revenit echipei Plăieşii Ardud.

Totodată, au fost înmânate şi câteva premii speciale. Astfel, cel mai bun portar a fost desemnat Marco Danicico de la FC Apa de Izvor. Titlul de “Cel mai complet jucător” i-a revenit lui Vlad Miculescu, de la Şoimii Satu Mare iar golgeterul competiţiei a fost desemnat Josef Horvath de la Voinţa 1958 Sătmărel.

Premiile au fost înmânate de: Paul Levente, Daniel Paşca, Ioan Borz şi Dacian Nastai. Firma Sport Mania a oferit fiecărei echipe câte o minge de joc şi o reducere de 10% la toate produsele sale. De asemenea, cupele, diplomele şi plachetele pantru premii au fost oferite tot de către firma Sport Mania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.